link
 • Zorgeloos op vakantie maar dan
  Heerlijk op vakantie. U gaat goed voorbereid op reis. En toch kan het gebeuren. U raakt betrokken bij een ongeval. Nadat de alarmdiensten hun service hebben verleend, blijft u alleen achter. Europrotector kan u dan ondersteunen bij de afwikkeling van de nasleep.
  LEES VERDER
  Zorgeloos op vakantie maar dan
  Zorgeloos op vakantie maar dan
 • Wat doet u als het mis gaat?
  Hier gaat het allemaal goed, maar het kan zomaar verkeerd gaan met alle gevolgen van dien. Europrotector helpt u niet alleen bij het verhaal van uw materiële schade maar ook bij het verhaal van uw letselschade.
  LEES VERDER
  Wat doet u als het mis gaat?
  Wat doet u als het mis gaat?
Nieuws26 Augustus 2015
De directies van Europrotector en Korevaar van Dijk Letselschade hebben hun oriënterende besprekingen over samenwerking en integratie succesvol afgerond met het besluit om per 1 januari 2016 te fuseren. Van Ameyde, de aandeelhouder van Europrotector, heeft hiervoor de aandelen van Korevaar van Dijk Letselschade overgenomen. Van Ameyde ziet de acquisitie als een volgende stap in haar strategie om voor al haar nicheactiviteiten te zorgen voor volledige marktbestrijking.
 
Nieuws8 Juli 2015
Een voetgangster komt ten val als gevolg van een uitstekend kinderkopje en moet in de aansprakelijkheidszaak tegen de wegbeheerder de steen aanwijzen die haar val en letsel had veroorzaakt.